Bijna klaar voor Londen

Nou, ik ben er bijna helemaal klaar voor. Ik heb bedacht welke kleren ik meeneem, welke accessoires en welke niet en wat ik op mijn lunchpakketbrood doe (er ligt nog een half wit brood in de kast en dat moet helemaal gesmeerd en mee, anders droogt het uit als ik dit weekend in Londen ben). Nu hoef ik het allemaal alleen nog uit te voeren.

Ik heb ook mijn vragen voor meneer Miyamoto klaar, de beroemde spelontwerper van Nintendo, en voor zijn collega Aonuma. Morgen om vier uur Engelse tijd mag ik hem spreken voor maar liefst twintig minuten; iets eerder is dezelfde eer aan mijn grote vriend Jurjen. Het is mijn idee om er geen artikel van te maken dat specifiek over The Wind Waker gaat, de nieuwe Zelda die men morgen promoot, maar een beschouwend artikel: wie is Miyamoto en waarom heeft juist hij met The Legend of Zelda de beste spellenreeks aller tijden gemaakt?

Intussen lees ik op het forum van het pretentieuze Engelse blad Edge dat het morgen een hele happening is rond de komst van Miyamoto. In de Virgin Mega Store op Oxford Street vindt er een signeersessie plaats en getuige deze draad staan er nu al een stuk of wat mensen te wachten. Dat zal koud worden vannacht! En er vliegen zelfs mensen op eigen houtje naar Londen om een glimp van de man op te vangen! Ben ik even blij dat het voor mij ‘gewoon werk’ is.