Beste wensen en goede voornemens

De jaarwisseling staat voor de deur, goede aanleiding om even hallo te zeggen en te zorgen dat er voor de maand december 2005 niet écht maar één stukje op mijn weblog komt te staan. Dus bij deze: een fijn 2006 toegewenst. Of, zoals iemand laatst tegen me zei: “Fijn nieuw! En fijn oud, maar daar […]

De jaarwisseling staat voor de deur, goede aanleiding om even hallo te zeggen en te zorgen dat er voor de maand december 2005 niet écht maar één stukje op mijn weblog komt te staan. Dus bij deze: een fijn 2006 toegewenst. Of, zoals iemand laatst tegen me zei: “Fijn nieuw! En fijn oud, maar daar heb je niet zo veel meer aan…”

Ik zit op dit moment in een bos, midden tussen de sneeuw, gelukkig wel in een huisje, in Appelscha, een beetje over mijn leven na te denken.

En ik moet zeggen dat ik veel zin heb in het nieuwe jaar. Een jaar waarin ik niet meer voor het tv-programma Gammo schrijf, maar nog wel voor Power Unlimited, Bright, N Gamer en Veronica Magazine. Een jaar waarin ik met minstens één nieuw, spannend, groot ding ga komen. Een jaar waarin ik een derde boek hoop te schrijven, dat dan misschien in 2007, misschien in 2008 verschijnt.

En, uiteraard, een jaar waarin ik weer wat meer tijd en inspiratie hoop te hebben om hier wat leuke verhaaltjes achter te laten.