Boekenbal

Groots en meeslepend zou het worden, en dat werd het ook. Walter ging naar de wc toen het tumult losbarstte. Hafid Bouazza kwam op mij af en liep langs me heen, een schoonheid in zeegroene jurk in zijn kielzog. Bouazza maakte ruimte voor Beau van Erven-Dorens die licht verdwaasd, maar met hoge snelheid, door de […]

Groots en meeslepend zou het worden, en dat werd het ook.

Walter ging naar de wc toen het tumult losbarstte. Hafid Bouazza kwam op mij af en liep langs me heen, een schoonheid in zeegroene jurk in zijn kielzog. Bouazza maakte ruimte voor Beau van Erven-Dorens die licht verdwaasd, maar met hoge snelheid, door de gang stapte. In zijn adrenalinerush trok hij wat onhandig z’n jasje aan, terwijl de looprichting nimmer afweek van het doelwit: de uitgang.

Een mevrouw zei: “Bloedvergieten op het boekenbal. Zo maak je nog eens wat mee.”

Joost Zwagerman zei tegen iemand: “Beau van Erven-Dorens? Die verdient dat, het is een vervelende man.”

Ik stem nog even af op de herhaling van ‘RTL Boulevard’ voor het complete verhaal. Want hoe kwam die presentator annex columnist nou precies aan zijn kapotte wenkbrauw?

En oja, wil je weten wat er gisteravond verder allemaal gebeurde, lees dan Walters verslag. Want groots en meeslepend, dat was het, en ook een beetje grappig.