Controllerboy: polka dots

Zo heette-ie toen ik hem bedacht, alweer twee maanden geleden, op het eiland Utila, Honduras. Ik baseerde hem op de vormgeving van een damestijdschrift dat in de badkamer lag van Annemiekes krappe huisje. Maar toen ik op het punt stond mijn nieuwe weblog daadwerkelijk te gaan bouwen, bedacht ik dat ik toe was aan een […]

Zo heette-ie toen ik hem bedacht, alweer twee maanden geleden, op het eiland Utila, Honduras. Ik baseerde hem op de vormgeving van een damestijdschrift dat in de badkamer lag van Annemiekes krappe huisje.

Maar toen ik op het punt stond mijn nieuwe weblog daadwerkelijk te gaan bouwen, bedacht ik dat ik toe was aan een serieuzere domeinnaam. Controllerboy blijft gewoon werken, en in de toekomst doe ik er misschien nog iets anders mee, maar de échte site is nu nielsthooft.com. En dus presenteer ik je vandaag met trots: nielsthooft.com: polka dots!

Er zijn al wat reacties op de nieuwe vormgeving bij een oud stukje, maar voel je vrij hieronder nog even je zegje te doen over mijn creatie.