Dag hoor

Ik heb alle oude, lelijke T-shirts die ik kon vinden op een berg gegooid. Die berg heb ik vervolgens in een tas gepropt. Nu ben ik klaar om op reis te gaan. Op de camping ziet niemand je.

Morgenochtend vertrek ik met mijn moeder en twee van mijn zusters naar Frankrijk. Dat betekent dat je niets hoeft te verwachten van Controllerboy tot en met 23 augustus. Voor je informatie: ik heb het al drie keer gevraagd, maar ik weet nog steeds niet waar de reis precies naartoe gaat (ik kreeg keer op keer een antwoord, maar ik ben het vergeten). Ik weet wel dat er een cd-speler in de auto zit. En dat het ‘daaro’ warm is. Het is desondanks mijn plan om te schrijven, al ben ik nog aan het bedenken of het slim is om ’s ochtends vroeg te tikkeren of juist ’s avonds laat. Ik zie wel wat ervan komt.

Ik heb alles bij me dat ik nodig heb. Ik heb het takenlijstje van dingen die ik moest doen voordat ik weg ging bijna helemaal afgewerkt (ongelooflijk), ik heb zelfs de wc schoongemaakt. Feitelijk ben ik al weg. Dag hoor.