Dagen tellen

Het begint tot me door te dringen: over een weekje zit ik in zonnig Los Angeles, klaar voor ’s werelds grootste videogamebeurs, het onbetwiste hoogtepunt van de industrie waarin ik werkzaam ben. De E3 is niet alleen een beurs: de verschillende speluitgevers organiseren er ook nog allerlei happenings omheen. Vandaag arriveerde bijvoorbeeld de envelop van […]

E3 kaartjes

Het begint tot me door te dringen: over een weekje zit ik in zonnig Los Angeles, klaar voor ’s werelds grootste videogamebeurs, het onbetwiste hoogtepunt van de industrie waarin ik werkzaam ben.

De E3 is niet alleen een beurs: de verschillende speluitgevers organiseren er ook nog allerlei happenings omheen. Vandaag arriveerde bijvoorbeeld de envelop van Nintendo met uitnodigingen voor onder andere het Nintendo-feestje waar dit jaar niemand minder dan Sheryl Crow optreedt.

Mijn voorbereidingen zijn in ieder geval afgerond, zo zijn de ‘Nintendo Watch’-visitekaartjes gedrukt en heb ik een strakke planning voor mijn neus van al het schijfwerk dat vóór mijn vertrek nog moet gebeuren: twee afleveringen ‘Gammo’, wat pagina’s ‘N Gamer’ en een column voor ‘CubeZone’.

Ja, ik heb er zin in. Nee, wat zeg ik, ik kan niet wachten!