De dag voor de vlucht

Morgen vlieg ik naar Los Angeles voor de E3, mijn zesde alweer. Ondanks dat het de zoveelste keer is dat ik de grootste gamevakbeurs ter wereld bezoek, is er toch iets bijzonders. Ik ga er namelijk heen als redacteur van ‘Power Unlimited’. Ja, je leest het goed, vanaf het E3-nummer schrijf ik voor het grootste […]

  1. Morgen vlieg ik naar Los Angeles voor de E3, mijn zesde alweer. Ondanks dat het de zoveelste keer is dat ik de grootste gamevakbeurs ter wereld bezoek, is er toch iets bijzonders. Ik ga er namelijk heen als redacteur van ‘Power Unlimited’. Ja, je leest het goed, vanaf het E3-nummer schrijf ik voor het grootste gameblad van Nederland!
  2. Ik was van plan nog iets te plaatsen over ‘Maak me blij’, de debuutroman van Karin Giphart. Dat had ik namelijk gekregen van boekboeklog.nl, om te recenseren op deze site. Het zou iets geworden zijn als: mijn hemel, ik wist niet dat boeken zo oninteressant en slecht geschreven konden zijn. Maar dat ik de enige lijk te zijn die er zo over denkt, maakte me nogal onzeker over mijn mening. Misschien dat ik over anderhalve week alsnog een poging doe om mijn leeservaring in woorden te vangen.
  3. Waar ik ook een beetje zenuwachtig van word, is het aantal recensies dat ‘Sneeuwdorp’ tot nu toe heeft gekregen. (Lees: nul.) Hopelijk moet het nog komen. Een opsteker: bij Broese in Utrecht ligt het tussen Willem Frederik Hermans en A.F.Th. van der Heijden.

Sneeuwdorp bij Broese