Debutantenavond

Leidse lezers opgelet: 11 februari ben ik rond half acht ’s avonds één van drie debutanten op de debutantenavond van Boekhandel Kooyker op de Breestraat. De andere twee zijn Annelies Verbeke en Martijn Knol. Het is de bedoeling dat er een levendig gesprek ontstaat, onder leiding van ene Maarten Dessing. Ik ben alvast begonnen met […]

Leidse lezers opgelet: 11 februari ben ik rond half acht ’s avonds één van drie debutanten op de debutantenavond van Boekhandel Kooyker op de Breestraat. De andere twee zijn Annelies Verbeke en Martijn Knol. Het is de bedoeling dat er een levendig gesprek ontstaat, onder leiding van ene Maarten Dessing.

Ik ben alvast begonnen met de voorbereiding. Het lijkt me dat echte schrijvers zich niet laten verrassen en daarom heb ik ‘Slaap!’ van Annelies Verbeke en ‘De duiker’ van Martijn Knol vanmiddag aangeschaft. Mijn bedoeling is dat beide boeken uit zijn als de debutantenavond begint. Overigens heb ik de boeken betaald uit de beloning voor het voorlezen in ’t Blaauwhooft, afgelopen zondag. Zoals het een echte schrijver betaamt.