Drie wetenswaardigheden

Het eerste nummer van ‘Bright’ ligt vanaf vandaag in de kiosken – het techlifestyle-magazine van Erwin van der Zande. Ik mocht dit debuut verrijken met drie teksten: een nieuwsbericht over ‘Wario Ware’, een verhaal over Alienware-pc’s en een terugblik op de Vectrex-spelcomputer. Reclam Leipzig gaat de Duitse versie van ‘Toiletten’ met een herdruk verblijden. Na […]

  1. Het eerste nummer van ‘Bright’ ligt vanaf vandaag in de kiosken – het techlifestyle-magazine van Erwin van der Zande. Ik mocht dit debuut verrijken met drie teksten: een nieuwsbericht over ‘Wario Ware’, een verhaal over Alienware-pc’s en een terugblik op de Vectrex-spelcomputer.
  2. Reclam Leipzig gaat de Duitse versie van ‘Toiletten’ met een herdruk verblijden. Na de aanvankelijke vierduizend stuks heeft men nu voorgenomen er drieduizend extra te maken. Joepie! Of nee: supergeil!
  3. Na een slopende reis van meer dan 24 uur ben ik weer thuis. En ik leef nog. Vandaag liep ik door Zutphen en ik moet zeggen: dat is een mooiere stad dan alles wat ik in Centraal-Amerika heb gezien.