Extra sjeu

Gepikt van de log van Arthur G.: de cover van de eerste N Gamer, het nieuwe Nintendo-tijdschrift met bijdragen van mijzelf en andere n3-schrijvers. Ik hoor net van Jos B. dat de eerste gedrukte exemplaren inmiddels bij het HUB binnen zijn komen dwarrelen. Als het goed is heb ik er morgen eentje in mijn bezit en donderdag kun jij hem aanschaffen in de betere kiosk.

N Gamer 1

Natuurlijk kreeg ik er al voordat ik deze post had achtergelaten een mailtje over, van Gerben de Louw. Lauw!

“Ik wil even dit zeggen. Ik heb zojuist de cover van N Gamer gezien en ik vind hem ontzettend mooi, en ik heb nog even een vraagje. Wordt N Gamer een maandelijks tijdschrift?”

Ja, dat weet ik ook niet hoor Gerben. In bepaalde media wordt N Gamer afgeschilderd als de zoete wraak van de n3-redactie, maar dat is een onzinverhaal. N Gamer is de poging van de capabele mensen bij het Haarlems Uitgeef Bedrijf om het niche voor een Nintendo-blad te vullen. Om het blad wat extra sjeu te geven heeft men een aantal van de schrijvers die aan n3 werkten gevraagd. Dat is alles. Als je wilt weten hoe vaak N Gamer gaat verschijnen, dan moet je bij de échte makers zijn.