Ik kwam voor haar

Het wordt een beetje voorspelbaar. Ga ik in Utrecht naar een optreden van de Amsterdamse band Seedling die vooral in Engeland populair schijnt te zijn, sta ik in mijn eentje mee te zingen op alle fantastische liedjes en stiekem een beetje verliefd te worden op zangeres Marg. Goed, Seedling was vanavond de support-act in Ekko. […]

Het wordt een beetje voorspelbaar. Ga ik in Utrecht naar een optreden van de Amsterdamse band Seedling die vooral in Engeland populair schijnt te zijn, sta ik in mijn eentje mee te zingen op alle fantastische liedjes en stiekem een beetje verliefd te worden op zangeres Marg.

Goed, Seedling was vanavond de support-act in Ekko. Ik had het kunnen weten. Toch vind ik het oneerlijk, hoeveel meer mensen er opdraven voor hoofd-act Pretty Girls Make Graves dan voor zo’n vaderlandse parel van een band.

(Pretty Girls Make Graves is emocore uit Seattle. Het klonk best aardig, voor emocore, waar ik niet bijzonder veel van houd, en dus ging ik na een nummer of vijf naar huis. Hopelijk heeft Marg het gezien, dat ik kwam voor haar.)