Mailtje van Roi

Ik krijg net een mailtje van Roi in mijn brievenbus en heb het even voor je ingekort. Hij meldt allereerst dat hij N Gamer wel een leuke naam vindt. Handig, want zo weet ik meteen waar het briefje over gaat.

“Ik had een idee, je kan als retro doen dat je een jaar bekijkt, bijvoorbeeld 1991 toen kwam onder andere Metroid 2 uit en dan kan je daar wat over vertellen. Dit idee zag ik in het Engelse gameblad Games TM. Kan je het gebruiken of ben je al helemaal klaar met het idee en de inhoud?”

Het is misschien wijs om even uit te leggen dat ik bij N Gamer echt alleen maar een freelance medewerker ben. Het blad is in handen van het Haarlems Uitgeef Bedrijf (HUB) en de gamevogels aldaar, Arthur Geraerts (AG) en Jos Bouman (JB). Ik schrijf alleen maar (hopelijk hele fraaie) stukjes… en als ik geluk heb luisteren Arthur en Jos af en toe naar mijn welgemeende adviezen.

Nu weet ik stiekem dat de heren dit waarschijnlijk wel zullen lezen, dus mocht je nou net als Roi ideeën hebben voor N Gamer, dan kun je die achterlaten als reactie op dit bericht.