Nu al ouderwets

Ik ben vannacht wakker gebleven om te wachten op de aankondiging over Nintendo’s nieuwe spelcomputer. Wil je net als ik overtuigd worden van de enorme stoerheid en ongelooflijke potentie van de afstandsbedieningcontroller met ingebouwde bewegings- en tiltsensor, download dan het promotiefilmpje. Het is de bedoeling dat ik nu nog even een artikel voor ‘Power Unlimited’ […]

Ik ben vannacht wakker gebleven om te wachten op de aankondiging over Nintendo’s nieuwe spelcomputer. Wil je net als ik overtuigd worden van de enorme stoerheid en ongelooflijke potentie van de afstandsbedieningcontroller met ingebouwde bewegings- en tiltsensor, download dan het promotiefilmpje.

Het is de bedoeling dat ik nu nog even een artikel voor ‘Power Unlimited’ ga afmaken (ik ben moe, maar ik hoef alleen nog maar in te korten, dat lukt dus wel) en bladerde net even door een map met promotiemateriaal van Nokia N-Gage. De map is best mooi gemaakt, er staan foto’s op van met N-Gage spelende jongeren.

En in het licht van die nieuwe Nintendo viel het me op hoe ouderwets het nú al is, naar een schermpje kijken en op knoppen drukken.