Schot in de n3-zaak

Ik weet niet of het verhaal klopt, maar volgens kreten op de Nintendo-forums van dit land heeft de uitgever van n3 definitief een punt gezet achter het uitgeven van n3.

Volgens zeggen vertelt men je sinds vandaag bij Betapress, de distributeur van de meeste tijdschriften in Nederland (waaronder n3), dat de uitgever stopt met n3 Nintendo Magazine, dat de abonnees hierover zeer binnenkort een brief krijgen, en dat iedereen zijn resterende abonnementsgeld terugkrijgt. De telefonische abonnementenservice is helaas maar tot vijf uur open, dus ik kon het verhaal zelf niet meer checken.

Hoe dan ook, als het verhaal klopt, zou dat eindelijk goed nieuws zijn voor de abonnees, die zich tot nu toe waarschijnlijk vooral belazerd voelden. Het werd tijd natuurlijk; de laatste n3 kwam eind november in de winkels en nummer 8 werd wel gemaakt door mij en de rest van de redactie, op tijd voor uitgave op 31 januari, maar om onduidelijke redenen is dit blad nooit gedrukt. Voor het hele verhaal verwijs ik je naar mijn stukjes over n3.

Mocht het verhaal kloppen, dan zou het er ook op wijzen dat de uitgever weet dat ‘ie ons (Team N) moet betalen. Dat ‘ie het wéét; of en wanneer hij dit vervolgens ook daadwerkelijk gaat doen, dat weet voorlopig nog even bijna niemand.