Seven Weeks In Frankfurt

Ik moet eens nee leren zeggen. Het is 2.42 uur en mijn artikel voor ‘N Gamer’ is af. Om 7.42 uur gaat mijn trein naar Frankfurt. En ik moet nog wat spullen inpakken. Maar goed, had ik nee gezegd, dan hadden de mannen van het HUB zelf meer werk gehad in hun drukke deadlineperiode. Stiekem […]

Ik moet eens nee leren zeggen. Het is 2.42 uur en mijn artikel voor ‘N Gamer’ is af. Om 7.42 uur gaat mijn trein naar Frankfurt. En ik moet nog wat spullen inpakken. Maar goed, had ik nee gezegd, dan hadden de mannen van het HUB zelf meer werk gehad in hun drukke deadlineperiode. Stiekem ben ik toch wel blij geholpen te hebben. Bovendien heb ik het gevoel dat ik ondanks alles een goed verhaal heb afgeleverd.

In Frankfurt ga ik doen wat ik niet verwacht had ooit te doen: een grote klus voor Nintendo of Europe. Wat de klus is weet ik niet en als ik het wist, mocht ik het niet zeggen. Ik vind het in elk geval spannend om zo lang naar het buitenland te gaan en dan ook nog om voor een van mijn favoriete bedrijven te werken. Eind maart ben ik weer terug! Als het mag, als het lukt, als het kan, breng ik verslag uit van mijn avonturen.

Het mooie van de ICE is dat je er goed in kunt slapen… sprak hij hoopvol.