Spel gekocht

Wat doe je op een zaterdag met een groep spelliefhebbers in een stad waar gespecialiseerde gameshops zo zeldzaam zijn als lama’s op de noordpool? Dan ga je naar de Mediamarkt. Terwijl Martijn zich liet informeren dat alle iPods, mini danwel maxi, uitverkocht waren, stond ik ineens met SingStar in mijn handen, het gruwelijk leuke PlayStation […]

Wat doe je op een zaterdag met een groep spelliefhebbers in een stad waar gespecialiseerde gameshops zo zeldzaam zijn als lama’s op de noordpool? Dan ga je naar de Mediamarkt.

Terwijl Martijn zich liet informeren dat alle iPods, mini danwel maxi, uitverkocht waren, stond ik ineens met SingStar in mijn handen, het gruwelijk leuke PlayStation 2-zingspel dat meet hoe hoog en hoe lang je zingt: karaoke met een spelelement.

Het was nog niet in me opgekomen om SingStar te kopen; ik heb al in geen jaren spellen meer gekocht, op wat Japanse en Amerikaanse uitgaves na. Ik had het al wel aangevraagd bij Sony’s PR-bureau, maar dankzij het enorme succes van dit spel (en de hogere kosten: SingStar komt standaard met twee USB-microfoons) was men er daar natuurlijk helemaal doorheen.

Maar goed, ik kocht het; nu ga ik dus snel even eten en daarna lekker een potje zingen. Ik spreek je later.