Terug uit Londen

Van woensdag tot en met zaterdag was ik in Londen, met “Priya Basil”:http://www.priyabasil.com, “Crista Ermiya”:http://www.pulp.net/fiction/biogs/ermiya-crista.html, “Krijn Peter Hesselink”:http://www.krijnpeter.nl/ en “Rhian Heppleston”:http://www.britishcouncil.org/br/netherlands-arts-projects-chronicles-rhianheppleston.htm. En Hassan Bahara natuurlijk. Wat we er precies deden heeft Hassan “beschreven op zijn blog”:http://hassanbahara.nl/archive/2007/11/11/chronicles.

Hoogtepunt was wat mij betreft het optreden in de “Poetry Society”:http://www.poetrysociety.org.uk/. Of het publiek nou zo hard lachte of alleen wij, de schrijvers en vertalers, weet ik niet – maar leuk was het zeker.

“Van 18 tot en met 24 november”:http://www.crossingborder.nl/ gaan we keihard door met onze ’talentontwikkeling’, zoals de wervers van culturele fondsen het graag noemen. Net als Hassan en ik vorig jaar samen met “Aukelien Weverling”:http://www.aukelienweverling.nl/ en “Arjen Lubach”:http://www.arjenlubach.nl/, gaan we dagelijks columns schrijven vanaf Crossing Border. En verder praten en denken over vertalen en vertaald worden.

Om de stemming er in de tussentijd in te houden, de onderstaande foto (de meisjes zijn niet Priya, Crista of Rhian, maar andere Hassan-fans):

Dit is de website van Niels ’t Hooft