Toiletnieuws, deel negen

Over een minuut begint ‘GameKings’ op The Box, het programma over videogames. In dat programma vertel ik iets over mijn felroze debuutroman ‘Toiletten’ én praat ik mee over ‘Mario Kart: Double Dash!!’ op de GameCube. Lees je dit te laat, dan is er geen nood: de uitzending wordt iedere dag herhaald. Morgen om 22.30 uur, […]

gamekingstv.jpg

  1. Over een minuut begint ‘GameKings’ op The Box, het programma over videogames. In dat programma vertel ik iets over mijn felroze debuutroman ‘Toiletten’ én praat ik mee over ‘Mario Kart: Double Dash!!’ op de GameCube. Lees je dit te laat, dan is er geen nood: de uitzending wordt iedere dag herhaald. Morgen om 22.30 uur, overmorgen om 20.00 uur, donderdag weer om 22.30 uur en vrijdag weer om 20.00 uur. Zaterdag en zondag kun je de aflevering om 15.00 uur bekijken. Bovenstaande charmante foto komt van de GameKings-site.
  2. Ik heb een eigen pagina op Literatuurlinks.nl, een site met, eh, literatuurlinks. En ik sta op het forum van de Libris Literatuurprijs. Voel je vooral geroepen om mijn boek te zoeken en een reactie of recensie achter te laten tussen al die andere mooie boeken. Zo, nu ben je weer helemaal bij.