Toiletnieuws, deel vier

Een snelle update tussendoor, met opnieuw vier aardige wetenswaardigheden. Henk A. van de lokale krant ‘De Gelderlander’ heeft ‘Toiletten’ besproken. Hij vindt het boek ‘niet spannend en ook niet meeslepend’. Maar hij vindt wel dat ik er aardig in slaag om ‘de naïviteit te beschrijven van een jongeman die zijn eerste onzekere en onnozele schreden […]

Een snelle update tussendoor, met opnieuw vier aardige wetenswaardigheden.

  1. Henk A. van de lokale krant ‘De Gelderlander’ heeft ‘Toiletten’ besproken. Hij vindt het boek ‘niet spannend en ook niet meeslepend’. Maar hij vindt wel dat ik er aardig in slaag om ‘de naïviteit te beschrijven van een jongeman die zijn eerste onzekere en onnozele schreden zet in de grotemensenwereld’. Goed dan.
  2. Coert W. heeft op zijn weblog een besprekinkje gezet. Hij vindt het een ‘leuke eerste poging’ en meent dat ik een tweede, dikker boek nodig heb om mijn waarde te bewijzen. Nou Coert, wacht maar!
  3. Op GameCore.nl staat nu ook een strip over Toiletten. Het moet gezegd worden: de strip is reuzeflauw. Maar ook een grote eer, natuurlijk.
  4. In het tweede krantje van Crossing Border staat een Controllerboy-stukje afgedrukt, inclusief al die leuke reacties. Dit omdat ik op 12 november nog steeds tien minuten mag voorlezen uit mijn debuut, op dat muziek/literatuur-festival in Den Haag.