Toiletnieuws, deel zes

Ik fietste door de sneeuw naar het postkantoor, voor een pakketje met ‘Final Fantasy Tactics Advance’ op de Game Boy Advance. Ik keek nog even snel in de bladenhoek en kwam daar twee aangename verrassingen tegen. In de nieuwe ‘Power Unlimited’ staat een erg grappig interview met ondergetekende. Over ‘Toiletten’ natuurlijk, afgenomen door eindredacteur Ed […]

Ik fietste door de sneeuw naar het postkantoor, voor een pakketje met ‘Final Fantasy Tactics Advance’ op de Game Boy Advance. Ik keek nog even snel in de bladenhoek en kwam daar twee aangename verrassingen tegen.

  1. In de nieuwe ‘Power Unlimited’ staat een erg grappig interview met ondergetekende. Over ‘Toiletten’ natuurlijk, afgenomen door eindredacteur Ed W. Het gaat onder andere over poep- en pieshumor. Bovendien staat er een prijsvraag naast, waarmee je mijn boek kunt winnen! Zoals die gasten zouden zeggen: check die shit, want het is vet!
  2. In de nieuwe ‘Official PlayStation 2 Magazine’ staat tussen de nieuwsberichten een bespreking van mijn felroze debuutroman door Youri L. Hij schrijft onder andere: “Verrassend genoeg concentreert Niels zich niet op het escapisme van spelletjes, hij toont de lezer dat je levenslessen kunt putten uit deze veelal onderschatte vorm van entertainment.” En zo is het maar net.