Twenty-four

Ik ben vandaag jarig! Mijn leeftijd is nu 24, wat ik een mooi getal vind; dat zal wel te maken hebben met de tv-serie, of misschien met het feit dat een dag zoveel uren telt. Ik ben geen echte verjaardagsvierder, vandaag zijn er dus ook geen grote feesten: vanmiddag komt mijn vader langs; Annemieke bakt […]

Ik ben vandaag jarig! Mijn leeftijd is nu 24, wat ik een mooi getal vind; dat zal wel te maken hebben met de tv-serie, of misschien met het feit dat een dag zoveel uren telt.

Ik ben geen echte verjaardagsvierder, vandaag zijn er dus ook geen grote feesten: vanmiddag komt mijn vader langs; Annemieke bakt appeltaart voor de jongens op het kantoor van Impressive Arts en Monkeybizniz waar ik vaak zit te werken; vanavond gaan we met z’n allen naar ‘The Day After Tomorrow’.

Volgende week ga ik nog even naar Leiden want van cadeautjes ben ik natuurlijk niet vies, maar verder maak ik me momenteel toch vooral druk over ‘N Gamer’-artikelen. Conclusie: ik voel me nog precies zoals gisteren toen ik nog 23 was, een lichte teleurstelling dus.