Utila-droom

Op het eiland Utila staat alles in het teken van diepzeeduiken, de visserij, boten en water. In ons favoriete restaurant DaveÂ’s eet je aan plastic kampeertafels op plastic kampeerstoelen. Ik ben bezig met een opzetje dat ooit een nieuw boek zou kunnen worden, waarin de hoofdrolspelers een Nintendo-feestje bezoeken. Laatst was ‘OceanÂ’s ElevenÂ’ op televisie. […]

Op het eiland Utila staat alles in het teken van diepzeeduiken, de visserij, boten en water. In ons favoriete restaurant Dave’s eet je aan plastic kampeertafels op plastic kampeerstoelen. Ik ben bezig met een opzetje dat ooit een nieuw boek zou kunnen worden, waarin de hoofdrolspelers een Nintendo-feestje bezoeken. Laatst was ‘Ocean’s Eleven’ op televisie.

Het zal je daarom niet verbazen dat ik laatst droomde dat ik op een feest van Nintendo was, dat zich afspeelde op een enorm schip. Er was van alles te doen, zo had men dansmuziek rond het spelfiguurtje Kirby gecomponeerd.

Op een gegeven moment ontdekte ik dat het feestschip niet in het water lag, dus ik liep via een trappetje de romp uit. Daar kwam ik Brad Pitt tegen, die het ook een te gekke party vond. We hadden een amicaal gesprek. Daarna flitste ik terug naar een andere ruimte in het schip, waar ik mijn familie vermaakte door air guitar en air piano te spelen op een kampeerstoel.

Later, tijdens dezelfde droom, kwam ik terug op kantoor om iedereen te vertellen over het leuke feest. Maar dat het tof zou zijn om op de muziek van schattige roze Kirby te dansen, dat ging er bij niemand in.