Vakantie-update

Derde en laatste update vanuit België: de zon is definitief doorgebroken. Zo ernstig zelfs dat ik het nodig heb gevonden nieuwe spelregels toe te voegen aan het aloude watergevecht. Onder andere is het vanaf nu toegestaan om te knijpen in de plastic waterflessen van je belagers zodat het transparante vocht in hun smoeltjes klettert en […]

Derde en laatste update vanuit België: de zon is definitief doorgebroken. Zo ernstig zelfs dat ik het nodig heb gevonden nieuwe spelregels toe te voegen aan het aloude watergevecht. Onder andere is het vanaf nu toegestaan om te knijpen in de plastic waterflessen van je belagers zodat het transparante vocht in hun smoeltjes klettert en krijg je extra veel bonuspunten als je de laarsjes van je buurmeisjes vult.

De leeskrat staat nu écht bijna droog. Ik heb uitgelezen: de ‘Edge’, ‘Na Valentijn’ van Esther J. Ending, het debuut van Walter, ‘The Coma’ van Alex Garland, de ‘Mr. Motley’, de ‘Wired’, ‘Gimmick!’ van Joost Zwagerman, ‘De terugkeer van Bonanza’ van Herman Brusselmans, ‘Sneeuwland’ van een of andere Japanner wiens naam ik zo snel niet bij de hand heb, ‘Inkomend vuur’ van Eelco Runia en ‘You Shall Know Our Velocity’ van Dave Eggers.

Verder ben ik bewust voorzichtig begonnen in ‘Understanding Media’ van Marshall McLuhan en ben ik druk bezig in ‘Cryptonomicon’ van Neal Stephenson. En ik heb de hele vakantie tevergeefs gewacht op het uitlezen van ‘Harry Potter and the Order of the Phoenix’ door mijn jongste zusje; het kwam er niet van. En ja, ik ben nu weer helemaal kwiek, fit en uitgerust.