Vaste klus

Een nieuw seizoen, een nieuwe vaste klus. In de ‘Official PlayStation 2 Magazine’ van deze maand staat de eerste aflevering van een column met de strakke titel ‘Controllerboy’. En hoewel er in dit blad geen auteursnamen onder recensies staan, is de review van het mountainbikespel ‘Downhill Domination’ toch echt van mijn hand. Het is nog […]

Een nieuw seizoen, een nieuwe vaste klus. In de ‘Official PlayStation 2 Magazine’ van deze maand staat de eerste aflevering van een column met de strakke titel ‘Controllerboy’. En hoewel er in dit blad geen auteursnamen onder recensies staan, is de review van het mountainbikespel ‘Downhill Domination’ toch echt van mijn hand. Het is nog een goed verhaal geworden ook.

Afgelopen zomer deed ik de eindredactie van het zomernummer, omdat de vaste kracht met vakantie was. Toen al was er sprake van dat ik best bijdrages kon gaan leveren, maar het had flink wat voeten in de aarde voor ik daadwerkelijk mocht beginnen. OPM2 is een gesponsorde uitgave en de PlayStation-lui van Sony moeten nieuwe freelancers goedkeuren, maar zelfs voor de redactie zijn ze moeilijk bereikbaar.

Nu is het zover en hoofdredacteur Sven van de Perre heeft ook nog eens mooie woorden voor me over in zijn voorwoord. Zo zou ik zijn uitgegroeid tot “een van de beste gamejournalisten in de Benelux”. Ik doe mijn best.