Verhuizing op komst

Het was al rustig op deze site, maar het wordt de komende tijd nog iets rustiger. Ik sta op het punt te verhuizen naar een andere webhost en die kans wil ik aangrijpen om Controllerboy grondig te herzien. Het zou kunnen dat de site daardoor een tijdje uit de lucht is — maar ik beloof […]

Het was al rustig op deze site, maar het wordt de komende tijd nog iets rustiger. Ik sta op het punt te verhuizen naar een andere webhost en die kans wil ik aangrijpen om Controllerboy grondig te herzien. Het zou kunnen dat de site daardoor een tijdje uit de lucht is — maar ik beloof beter en met meer focus terug te komen.

In ander nieuws heb ik me voorgenomen om Nintendo Watch voort te zetten, niet in mijn eentje maar samen met Gerthein Boersma, een van de beste Nintendo-journalisten ter wereld en toevallig mijn eindredacteur bij ‘N Gamer’.

In nog weer ander nieuws heb ik vandaag de laatste correcties van ‘Sneeuwdorp’ ingeleverd — nog een dikke maand en mijn eerste grote roman ligt in de betere boekhandel.

Update: de verhuizing is in volle gang. De inhoud is al over, aan de vormgeving wordt nog gewerkt. Er is ook een nieuw hoofdadres: nielsthooft.com, hoewel controllerboy.com gewoon blijft werken.