Verlopen paspoort

Denk niet dat ik denk dat ik een wereldreiziger ben. Toch ben ik trots op mijn allereerste paspoort. Er stonden zes stempels in: vier keer Los Angeles, één keer Tokio en één keer Moskou, op de allerlaatste pagina. In april 1999 vroeg ik mijn eerste paspoort aan en vrijdagmiddag werd het voor mijn neus ongeldig […]

Denk niet dat ik denk dat ik een wereldreiziger ben. Toch ben ik trots op mijn allereerste paspoort. Er stonden zes stempels in: vier keer Los Angeles, één keer Tokio en één keer Moskou, op de allerlaatste pagina.

In april 1999 vroeg ik mijn eerste paspoort aan en vrijdagmiddag werd het voor mijn neus ongeldig gemaakt. De machine was defect dus gebeurde het met een schaar: een driehoek uit de onderkant van de eerste helft, een driehoek uit de bovenkant van de tweede helft en tenslotte nog een extra driehoek uit de foto van de jongeman met wild haar.

Ik ben benieuwd hoe mijn kapsel zal zijn in april 2009. Komende vrijdag mag ik mijn nieuwe paspoort ophalen; ik ben benieuwd of er meer stempels in komen of juist minder.