Walters onderbroek

Het boekenbal was pas laat afgelopen, daarom was ik bij Walter blijven slapen. De volgende ochtend had ie me een handdoek en een schoon boxershort gegeven toen ik ging douchen. De handdoek had ik gebruikt om m’n vochtige lichaam af te drogen, de boxer had ik gedragen met dank en plezier. Thuisgekomen had ik ‘m […]

Het boekenbal was pas laat afgelopen, daarom was ik bij Walter blijven slapen.

De volgende ochtend had ie me een handdoek en een schoon boxershort gegeven toen ik ging douchen. De handdoek had ik gebruikt om m’n vochtige lichaam af te drogen, de boxer had ik gedragen met dank en plezier. Thuisgekomen had ik ‘m gewassen en opgevouwd, maar ik vergat ‘m steeds terug te geven.

*

Een tijdje geleden kwam Walters boek ‘De Hondenkoning’ in de winkels te liggen, en dat is aan dit weblog eigenlijk onopgemerkt voorbij gegaan. Dit terwijl ik (geweldige) manuscripten heb gelezen, als een van de eersten het (prachtige) omslag zag, op de (gezellige) presentatie aanwezig was én Walter ooit linkte met mijn (vriendelijke) literair agent.

Hoog tijd om het boek alsnog te pluggen: ga ‘m kopen!

*

Vanavond deed ik de lichte was. Te laat, want de onderbroeken waren vanochtend op. En daardoor draag ik momenteel de onderbroek van een gróót schrijver.