Zaterdag

Marlon Brando is dood. Ik heb een Daring Fireball t-shirt besteld en steun zo John Gruber, een van de beste onafhankelijke schrijvers op het vlak van usability en technologie die ik ken. Gisterochtend stuurde ik een voltooide versie van ‘Sneeuwdorp’ rond voor wat externe meningen. Komende vrijdag gaat het naar Querido al heb ik in […]

Marlon Brando is dood.

Ik heb een Daring Fireball t-shirt besteld en steun zo John Gruber, een van de beste onafhankelijke schrijvers op het vlak van usability en technologie die ik ken.

Gisterochtend stuurde ik een voltooide versie van ‘Sneeuwdorp’ rond voor wat externe meningen. Komende vrijdag gaat het naar Querido al heb ik in de tussentijd amper kans om er nog aan te sleutelen. Komende zaterdag wil ik op vakantie, maar dat mag alleen als de voortgang van mijn grote nieuwe geheime project naar wens is. Een flinke kluif, maar ik ga er alles aan doen.

Ik had nog willen loggen over het voetbal. Ik had willen beginnen met “Het was druk in café Solo” en ik had willen schrijven “Een meisje zei steeds ‘Goede actie!'”. Ik had willen vertellen hoe ik de wedstrijd beknopter samenvatte dan Johan Cruijff.

Gistermiddag was ik met Walter op een Nintendo-evenement in Amsterdam waar de games van de E3-vakbeurs aan de Hollandse pers getoond werden (ik werkte me in het zweet met ‘Donkey Konga’). Er was sushi en na afloop aten we roti.

Nog later dronk ik nog wat met Jos en Gerthein van ‘N Gamer’ in pub The Three Sisters aan het Rembrandtplein. Walter had me een paraplu meegegeven maar coí¶rdinatie in het plenzende duister viel me toch zwaar. Ik nam tot twee keer toe een verkeerde tram en liep vervolgens ook nog flink om. Onderweg kwam een meisje onder mijn paraplu schuilen, nèt toen ik de pub had gevonden.

Het is zaterdag en er gaat een boel door mijn hoofd. Vandaag hoef ik niet zoveel te doen, heb ik mezelf beloofd.